X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Între Moldova, Ucraina și Georgia va fi creată o adunare interparlamentară

20 mai. 2017,, 10:08   Politică
3390 1

O inițiativă privind crearea Adunării Interparlamentare Ucraina - Georgia – Moldova se examinează la ora actuală de către reprezentanții celor trei state, comunică NOI.md.

Anunțul a fost făcut de președintele Radei Supreme a Ucrainei, Andrei Parubii, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune „Rada”.

„Ne-am înțeles să căutăm cele mai bune formate de colaborare, posibil, în cadrul unei adunări interparlamentare, în prealabil între cele trei state – Ucraina, Georgia Moldova", a relatat Parubii.

El a precizat că la această înțelegere au ajuns spicherii celor trei țări în cadrul vizitei întreprinse recent la Varșovia, Polonia.
Menționăm că Andrian Candu a participat recent la Summitul şefilor de parlamente din ţările Europei Centrale și de Est, desfășurat la Varșovia. Candu a ţinut în faţa oficialilor un discurs pe tema securităţii în regiune. În cadrul întrevederilor, s-a convenit ca în iulie să fie organizată o reuniune a Adunării Parlamentare Moldova-Polonia, cu ocazia celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între cele două ţări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?