Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Voronin: Alianța recunoaște că alegerile sînt unica soluție

15 mai. 2013,, 02:46   Politică
4021 0
Foto: trm.md
Potrivit președintelui PCRM, Vladimir Voronin, tentativele oficialilor europeni de a reanima Alianța pentru Integrare Europeană rămîn fără succes, deoarece deja în fosta AIE înțeleg că singura cale de ieșire din această situație sînt alegerile parlamentare anticipate, relatează nit.md.

"Acești revizori au întîrziat exact cu patru ani cu sfaturile lor, reacția lor și propunerile lor," - a declarat Vladimir Voronin la un post privat de televiziune, comentînd pe marginea apropiatei vizite la Chișinău a Comisarului european Stefan Fule.

După cum a menționat Voronin, zilnic liderii fostei Alianțe primesc zeci de apeluri telefonice de la Bruxelles de la oficialii europeni, care încearcă să "reseteze" coaliția, dar - a adăugat el, "acest vas, aceste fragmente nu mai pot fi încleiate".

"Ei recunosc că alegerile sînt o ieșire. În discuțiile private acest lucru îl recunosc și democrații și liberal-democrații", - a declarat liderul PCRM.

Comisarul European pentru Extindere și Politica Europeană de Vecinătate Stefan Fule va face o vizită privată la Chișinău în perioada 18-19 mai. Anterior, eurocomisarul a recunoscut că vine în Moldova pentru a ajuta partidele de la putere să creeze o agendă europeană pentru Republica Moldova și să restabilească încrederea pierdută.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?