X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Detalii despre accidentul în care a fost implicat un demnitar din Moldova

2 mai. 2017,, 08:45   Societate
4273 1

Victor Captari, membrul al Consiliului de Administraţie al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF) nu a fugit de la fața locului după cum titrează informația mai multe instituții mass-media.

Imediat după ce a fost implicat într-un accident rutier soldat cu decesul unui minor, el a fost internat la Spitalul raional din regiunea Cernăuți. Acest lucru reiese din sinteza poliției ucrainene, obținută de reporterii Deschide.MD.

Potrivit informației, pe data de 29 aprilie, Victor Captari a pierdut controlul automobilului pe care îl conducea. Astfel SUV-ul Toyota Land Cruiser Prado a intrat pe contrasens și a lovit frontal un tînăr în vîrstă de 15 ani care se deplasa cu bicicleta.

Băiatul a decedat la scurt timp în secția reanimare urmare a traumatismelor grave primite în urma impactului violent. Poliția locală ucraineană mai precizează că Victor Captari, a fost și el internat în spitalul din Cernăuți, fiind diagnosticat cu preinfarct.

Potrivit presei locale - rayoninfo.info - care citează martorii oculari, Victor Captari era însoțit de fiica și soția lui, iar la volanul automobilului ar fi fost o femeie. Oficialul a declarat, însă pentru Publika TV că el era la volan.

Aceeși sursă ucraineană mai scrie că șoseaua era umedă, iar mașina a intrat pe contrasens și a lovit moral minorul, din cauza vitezei prea mari.

Captari s-ar fi aflat în regiunea Cernăuți după o ceremonie de comemorare a scriitorului Ion Vatamanu, numele căruia îl poartă un liceu din satul său natal.

Reporterii Deschide.MD au încercat să ia legătura cu memebrul CNPF, însă acesta are telefoanele închise.

Precizăm că alte instituții de presă fac referire la un consilier municipal și scriu că Victor Captari împreună cu toți cei care se aflau în automobil ar fi părăsit locul accidentului, iar apoi teritoriul Ucrainei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?