X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Bill Gates: Utilizatorii sînt frustrați de iPad

12 mai. 2013,, 13:16   Ştiinţă şi IT
5176 1
Foto: inter-da.su
Bill Gates, co-fondator al Microsoft și președinte al gigantului software, a deplans starea actuala a tabletelor în cel mai recent interviu, acordat CNBC.

El spune că majoritatea utilizatorilor sînt frustrați de lipsa tastaturii fizice și de lipsa unei suite Office comparabilă cu versiunile de PC.

"Prin Windows 8, Microsoft încearcă să își adjudece cota de piață într-o categorie dominată de dispozitive precum iPad. Dar o grămadă de utilizatori sînt frustrați. Nu pot tasta. Nu pot crea documente. Așa ca noi le furnizăm ceva cu beneficiile a ceea ce a făcut așa mare această categorie, dar fără să renunțe la ceea ce aștepți de la un PC", a spus Gates.

Referindu-se la propria linie de tablete a Microsoft, el a adăugat ca "dacă ai un dispozitiv Surface sau Surface Pro, ai portabilitatea unei tablete, dar cu bogația PC-ului în termeni de tastatură și Microsoft Office".

Realitatea contrazice, însa, afirmațiile lui Gates. Apple a vîndut 19,5 milioane de tablete în ultimele trei luni, pe cînd Microsoft doar 900.000.

Mai mult, există deja foarte multe accesorii pentru aceasta, inclusiv tastaturi. Unde are dreptate Bill Gates este disponibilitatea Office. Pe de alta parte exista deja multe programe similare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?