Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Ghimpu: Regret că l-am votat pe Timofti

11 mai. 2013,, 01:56   Politică
5267 3
Foto: inprofunzime.md
Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, spune că regretă că l-a votat pe Nicolae Timofti în funcția de șef al statului. Potrivit liberalului în activitatea sa președintele țării îndeplineșete ordinele date de cineva, iar asta îl face vulnerabil. Ghimpu a făcut aceste declarații la Pro TV.

Reacția politicianului vine după ce ieri președintele Nicolae Timofti a promulgat legile votate pe 3 mai de fracțiunile PLDM și PCRM. ”Această decizie îi aparține lui Filat. Slavă Domnului că Timofti nu a promulgat și Legea cu privire la Curtea Constituțională. Este o sfidare a cursului european”, a declarat Ghimpu.

Cu toate acestea, șeful liberalilor spune că e prea devreme să se vorbească despre o eventuală demisie a președintelui țării. "Îmi pare rău că l-am votat pe Timofti. El va rămîne cel mai vulnerabil președinte din istoria țării. El este torba lui Filat. Este devreme să vorbim despre demisie. O să așteptăm decizia Curții Constituționale. Însă noi nu trebuie să lăsăm lucrurile așa, noi trebuie să mergem mai departe", a mai adăugat Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?