X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Ale cui interese le reprezintă preşedintele Nicolae Timofti?

10 mai. 2013,, 13:50   Politică
13155 7
Foto: protv.md
După ce preşedintele ţării, Nicolae Timofti, a promulgat cele patru legi votate de PLDM şi PCRM, reacția opiniei publice nu a întîrziat să apară. Unii s-au lansat cu critici dure la adresa preşedintelui, alţii au fost ceva mai rezervaţi.

Bloggerul Ion Harghel spune că “9 mai poate fi desemnată zi de doliu pentru Republica Moldova, pentru că președintele Timofti a spulberat visul european (…) și a demonstrat încă o dată că el nu reprezintă cetățenii țării, dar îl reprezintă pe Filat, mai bine spus, interesele acestuia. Azi, de 9 mai, zi în care a renăscut Europa, președintele Timofti a pus capac pe viitorul european al țării, promulgînd patru legi neconstituționale, votate în vinerea neagră de către PLDM și PCRM. Legi ce au fost dur criticate zilele trecute de cei mai de seamă oficiali europeni”, scrie vox.publika.md.

Alt blogger, Corneliu Gandrabur, spune că Timofti ar fi mers împotriva europenilor, în interesul lui Filat și PLDM, în defavoarea cetățenilor Republicii Moldova, care au dorit democrație, nu anarhie.

Veaceslav Burlac spunе că “prin cîteva semnături spulberă (Timofti) speranțele oamenilor de a nu deveni ostatici ai unor jocuri politice”, scrie vox.publika.md.

Veaceslav Balacci îşi exprimă antipatia faţă de persoana preşedintelui, pe vox.publika.md, numindu-l “clovnul pensionat Timofti, care scuipă, ca şi stăpînul circului, Filat, pe recomandările oficialilor europeni”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?