X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Guvernul R. Moldova va da raspuns la îngrijorările partenerilor strategici

9 mai. 2013,, 12:19   Politică
3275 0
Foto: photos.casata.md
Guvernul Republicii Moldova examinează cu atenţie poziţia instituţiilor europene referitoare la recentele evoluţii politice din Republica Moldova, urmînd să clarifice problemele care au generat îngrijorarea acestora, informează serviciul de presă al instituției.

”Recomandările instituţiilor europene vor fi analizate prin prisma asigurării unui real sistem al separării și echilibrului puterilor în stat, fiind totodată pe deplin conștientizată necesitatea ca aceste principii să fie reflectate nu doar în rezultatul final al reformelor întreprinse, dar să se regăsească și în întreaga succesiune a procedurilor și proceselor pe care le implică”, se arată în comunicatul de presă.

Amintim că zilele astea oficialitățile UE și ale Consiliului Europei au solicitat autorităților de la Chișinău să termine acest război intern, altfel riscă să piardă toate evoluțiile obținute pînă în prezent la nivel de democratizare și integrare europeană. Mai mult, acestea s-au arătat deschise să continue cooperarea pentru a garanta durabilitatea procesului de reforme determinate de parcursul european al RM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?