X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Moldova înzăpezită: țineți cont de aceste sfaturi, dacă vă porniți la drum

20 apr. 2017,, 15:51   Societate
2209 0

În legătură cu ninsoarea care a căzut pe parcursul zilei de astăzi, poliția vine cu unele sfaturi pentru conducătorii auto, notează NOI.md.

Poliția îndeamnă șoferii ca înainte de a porni la drum să verifice ștergătoarele de parbriz, sistemul de frînare, dar și sistemul de semnalizare și iluminare.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele ore precipitațiile și temperatura aerului vor scădea considerabil, ceea ce va duce la formarea ghețușului pe carosabil. Poliția recomandă șoferilor să se deplaseze doar în cazuri de urgență, iar dacă totuși pornesc la drum, să manifeste maximă prudență.

În același timp, este necesar ca șoferii să adapteze viteza și să păstreze distanţa faţă de ceilalţi participanți la trafic pentru a evita accidentele rutiere.

Poliția atenționează pietonii să traverseze strada la trecerile de pietoni, să se asigure temeinic înainte de a păşi pe trecerea de pietoni, chiar dacă legislația rutieră le conferă prioritate.

De la ora 6:00 dimineața pînă în acest moment au fost înregistrate 18 accidente rutiere în capitală, fără persoane traumatizate, fiind înregistrate, de asemenea, peste 80 de cazuri de deteriorări de automobile, din cauza copacilor căzuți în municipiul Chișinău.

Anunțăm cetățenii să nu ezite să solicite ajutorul celui mai apropriat echipaj de patrulare sau să apeleze 902.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?