X 
Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

O gingășie absolută: cum arată parcul prințesei Diana (FOTO)

19 apr. 2017,, 11:10   Externe
1917 0

A fost inaugurată grădina memorială care marchează două decenii de la moartea Prințesei Diana, la Palatul Kensington din Londra.

În memoria sa au fost plantate mii de lalele, narcise și flori de nu-mă-uita, toate albe. Imaginile sînt absolut superbe.

Prințesa Inimilor a rămas în sufletele oamenilor, iar acum, cei care au admirat-o pot vizita superba grădină de flori albe, inaugurată la palatul Kensigton, în memoria sa.

La Palatul Kensington stau cei doi fii ai ei, William și Harry, cei care se implică cel mai mult în păstrarea memoriei Prințesei Diana. Superbele flori albe plantate în grădina palatului sînt inspirate din viața, stilul și imaginea ei. De exemplu, o sursă de inspirație pentru „designul” frumoasei grădini a fost rochia ei albă, „Elvis Catherine Walker, care poate fi admirată în muzeul din interiorul Palatului Kensington.

Sean Harkin, cel care a imaginat și a creat designul grădinii spune că a vorbit cu foștii grădinari ai familiei regale, care i-au spus că Diana era îndrăgostită de flori și îi plăcea foarte mult să admire grădina dela Palatul Kensington.„Grădinari care nu mai sînt astăzi aici mi-au povestit despre zilele în care lucrau aici, la Grădina Sunken, iar ei și-o amintescbine pe Prințesa Diana. Aceștia mi-au spus că ea obișnuia să se oprească în grădină și să admire florile, indiferent de anotimp”, a povestit Harkin, potrivit Mirror.

Grădina Albă a purtat anterior numele de Sunken Garden. Aceasta va putea fi admirată de vizitatori pînă în Septembrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?