Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

La opt luni, o fetiță cîntărește 17 kg. (FOTO)

14 apr. 2017,, 03:00   Externe
3649 0

Un bebeluș obez din India îngrijorează medicii după ce a ajuns să cîntărească 17 kilograme la doar opt luni. Fetița arată și cîntărește cît un copil de patru ani deși nu a ajuns încă să stea în picioare, scrie The Sun.

Chahat Kumar din localitatea indiană Punjab, s-a născut ca un copil normal, fără probleme cu greutatea și nimic nu indica faptul că va fi un copil obez. Părinții ei povestesc însă că după ce a ajuns la patru luni a început să ia în greutate și a ajuns ca la opt luni să cîntărească 17 kilograme. Deși a ajuns la greutatea și dimensiunile unui copil de patru ani, tatăl fetiței spune că aceasta continuă să se îngrașe de la o zi la alta.

Mama lui Chahat spune că fiica ei mănîncă de patru ori mai mult decît ar fi normal pentru un copil de vîrsta ei. ”Nu se comportă ca un copil normal. Mănîncă tot timpul, iar dacă nu îi dăm de mîncare începe să plîngă”, povestește mama fetei, Reena Kumar.

Din cauza greutății fetița a început să aibă probleme cu respirația și cu somnul, ceea ce i-a determinat pe părinți să o ducă la un medic. Din păcate Chahat suferă și de o boală dermatologică și are pielea foarte tare astfel că prelevarea de sînge este dificilă. ”Nu avem destul bani pentru a o duce mai departe la un medic, așa că facem ce putem pentur a-i fi bine. Dar marea problemă este pielea ei, care este prea tare pentru ca doctorii să poată să îi ia sînge”, a spus mama sa.

Mănîncă la fel de mult ca un copil de 10 ani

Medicul din localitate confirmă problemele legate de pielea sa și dificultățile efectuării de analize. ”Acesta este primul caz pe care l-am văzut ca un copil să ia în greutate atît de mult la doar patru-cinci luni. Dar nu putem face teste de sînge corespunzătoare deoarece copilul are prea multă grăsime pe corp și din această cauză analizele nu au putut fi făcute corect. Am încercat de multe ori, dar pielea ei este atît de tare încît nu o putem diagnostica corect”, a explicat doctorul Sharma.

Acesta spune că greutatea fetei trebuie controlată pentru că mănîncă prea mult: ”Trebuie să mănînce mai puțin. Mănîncă la fel de mult ca un copil de 10 ani”, a mai spus medicul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?