X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

În sectorul Rîșcani din Chișinău se vinde un parc cu lac (FOTO)

31 mar. 2017,, 16:15   Capitala
15131 1

Dacă pînă nu demult în capitală se vindeau exclusiv apartamente, case și terenuri, acum s-a decis să se vîndă un parc întreg.

Astfel, una dintre companiile imobiliare a plasat pe site-ul său un anunț de vînzare a unui teritoriului din parcul din sectorul Rîșcani.

„Vă propunem să cumpărați un teren situat în Parcul Rîșcani-Ciocana. Terenul este situat într-o zonă liniștită și pitorească, cu aer curat, pe malul unui lac. Este destinat pentru orice tip de construcție. Este ideal pentru un restaurant”, scrie în anunț.

Suprafața totală a terenului constituie 5 ari. Potrivit agenților imobiliari, „terenul este situat intr-o zona cu o infrastructură bine dezvoltată, cu acces liber la transportul public. Există 2 proiecte pentru construcția instituției”, continuă să convingă vînzătorii.

Noi nu vom comenta legalitatea unor astfel de tranzacții, deoarece acest lucru urmează să-l verifice juriștii și consilierii municipali. Curios lucru, cum ar reacționa la astfel de construcție locuitorii blocurilor din apropiere?


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?