X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Dacia Duster primeşte o transformare completă de la DC Design

25 apr. 2013,, 16:06   Ştiri Auto
2725 0

Foto: Dacia Duster de la DC Design

Indienii de la DC Design au realizat un pachet de tuning extravagant pentru Dacia Duster. Acesta include înlocuirea blocurilor optice cu LED-uri şi un interior inspirat din cel al unui yacht.

Dacia Duster a primit un pachet de tuning de la indienii de la DC Design. Acesta urmează o abordare diferită faţă de toate pachetele oferite până acum pentru Duster, kitul de tuning introducând un aspect exterior extravagant şi un interior luxos, echipat cu scaune cu reglare electrică, o serie de ecrane LCD şi alte facilităţi de confort. Costul pachetului reprezintă echivalentul a 4.940 euro, foarte avantajos având în vedere numărul de elemente schimbate.

În cazul acestui pachet de tuning, interiorul este modificat mai puternic decât exteriorul, acesta integrând o consolă centrală care ajunge şi la bancheta din spate, separând cele două locuri rămase. Deasupra ei stă altă consolă, realizată dintr-un material care imită lemnul şi amplasată pe un plafon negru, care i se potriveşte de minune aproape oricărui automobil, după cum ne demonstrează indienii de la DC Design. Scaunul pasagerului din faţă poate fi pliat pentru a forma un pat împreună cu scaunul din spatele său, cel din urmă fiind capabil atât de glisare, cât şi de înclinare.

Bordul lui Duster şi feţele de uşi sunt echipate cu ornamente care imită lemnul şi cu elemente din piele, cu toate că formele iniţiale ale constructorului din Mioveni au fost păstrate.Modificările exterioare vizează în princopal partea frontală, ale căror blocuri optice au fost înclouite cu un set de ornamente din plastic, care acoperă şi zona cu grila faţă, iar iluminarea este asigurată de un set de benzi de LED-uri şi de proiectoarele încadrate de o formă din metal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?