X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

S-a aflat de ce Trump îl ignoră pe Poroșenko

27 mar. 2017,, 23:00   Externe
4275 2

Ucraina este interesată într-o vizită consistentă, și nu într-o ”vizită de dragul vizitei”.

Întîlnirea președintelui Ucrainei, Petro Poroșenco, cu președintele SUA, Donald Trump, nu a avut loc pînă acum din cauza problemelor interne cu care se confruntă însăși Casa Alba. Informația a fost comunicată în cadrul unui interviu pentru „Segodnea” de către vicepreședintele Administrației Prezidențiale Konstantin Eliseev.

„Într-adevăr, noi am propus ziua întrevederii pentru sfîrșitul lunii februarie. Însă, din cîte cunoașteți, în acea perioadă se produceau anumite procese complicate legate de cadre în noua administrație. În acel moment, din păcate, încă nu erau ocupate pozițiile-cheie în noua administrație de la Casă Albă, în Departamentul de Stat, în Consiliul pentru Securitate Națională. De aceea, există anumite motive obiective pentru care nu s-au stabilit, deocamdată, date concrete.

El a adăugat că partea ucraineană este interesată într-o vizită consistentă, și nu într-o ”vizită de dragul vizitei”.

„Respectiv, în afară de dată, noi am vrea să formulăm și o ordinea de zi concretă pentru a ajunge la anumite înțelegeri. În timpul apropiat planificăm să continuăm contactele la nivel înalt pentru coordonarea unor asemenea înțelegeri”, a menționat Eliseev.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?