X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

10 locuri pe care îți este interzis să le vezi pe Google Maps

25 apr. 2013,, 09:28   Ştiinţă şi IT
6974 0
Foto: habermedya.com
Serviciul Google Maps este ideal pentru a călători pe Terra din fața monitoarelor, însă nu toate locurile din lume pot fi vizitate virtual. Site-ul Mashable a realizat o listă cu locurile interzise de pe Google Maps, care include o zonă misterioasă din Rusia, și o bază americană unde sînt testate arme biologice și chimice. Utilizatorii care încearcă să viziteze aceste locuri au parte de imagini distorsionate.

1. Palatul Regal din Amsterdam
Din rațiuni de securitate, Palatul Regal din Amsterdam nu poate fi căzut pe Google Maps. Aici sînt incluse Grajdurile Regale și reședința Huis ten Bosch.

2. Aeroportul Internațional Buffalo Niagara

3. Parcul Național Tantauco din Chile
Parcul Național Tantauco din Chile, care găzduiește o mulțime de specii pe cale de dispariție, nu poate fi văzut cu ajutorul Google Maps.

4. Barajul Keowee din Carolina de Sud

5. Zonă misterioasă din Rusia
Americanii de la mashable.com mărtusisesc că n-au nicio idee de ce zona din imaginea de mai jos, situată în tundra siberiană, a fost distorsionată cu bună știință.

6. Aeroportul Minami Torishima din Japonia
Situat într-o zonă de coastă, aeroportul Minami Torishima găzduiește forțele de apărare navale ale Japoniei.

7. Clădirea Michael Aaf din Utah
Clădirea Michael Aaf din Utah reprezintă un loc pe care armata americană îl folosește pentru a testa arme biologice și chimice. Accesul este interzis pe Google Maps din rațiuni de securitate.

8. Centrala electrică a Universității Utah

9. Orașul iranian Babilon

10. Vlissinggen, Olanda
Proprietățile familiei regale nu sînt singurele locuri din Olanda care nu pot fi accesate pe Google Maps. Aceeași soartă o au tancurile petroliere din Vlissingen, precu, și cîteva baze militare și navale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?