X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4036

Două partide politice au dat peste cap planurile sindicaliștilor

24 apr. 2013,, 11:03   Societate
2504 0
Foto: newsmoldova.md
Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova a amînat marșul preconizat pentru 1 mai, de Ziua Internațională a Muncii, pentru a evita provocările politice ca urmare a desfășurării unor evenimente electorale consecutive.

”Am amînat marșul pentru 7 iunie, de Ziua Sindicalistului. Am luat această decizie, pentru că, pe 1 mai, comuniștii și socialiștii, de asemenea, vor să mărșăluiască și noi nu vrem ca oamenii să creadă că sîntem politizați. Noi avem problemele noastre social-economice și nu dorim să devină promisiuni electorale ale politicienilor. Apoi sperăm că în iunie își va începe activitatea noul guvern”, a declarat pentru NOI.md președintele CNSM, Oleg Budza.

Potrivit Primăriei Chișinău, la 1 mai, PCRM va susține un miting în scuarul Academiei de Științe a Moldovei, continuînd cu un marș pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt pînă la strada Maria Cebotari, iar PSRM va organiza un marș începînd de la Circ pe bulevardul Grigore Vieru, strada Mitropolit B. Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt pînă în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, unde va încheia cu o manifestare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?