X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cînd va fi reluată achitarea depozitelor indexate de la BEM?

15 mar. 2017,, 10:15   Economie
2929 1

Ministerul Finanţelor al Moldovei va iniţia achitarea depozitelor indexate la Banca de Economii a Moldovei, imediat după aprobarea de către Guvern a categoriilor de vîrstă ale beneficiarilor în anul 2017, comunică NOI.md.

Acest fapt l-a comunicat instituţia financiară, precizînd că în Legea bugetului de stat pentru anul curent în aceste scopuri au fost prevăzute 40 mil. lei.

Ministerul Finanţelor a amintit că după aprobarea de către Cabinetul de Miniştri a amendamentelor la legislaţia în vigoare, cererile pentru obţinerea depunerilor de la Banca de Economii pot fi depuse la Întreprinderea de Stat Poşta Moldovei, care le va plăti cetăţenilor aceşti bani.

Totodată, cereri pentru indexare la ÎS Poşta Moldovei vor depune numai deponenţii Băncii de Economii, care nu au înaintat cererile pentru indexare, din diferite motive, în termenii stabiliţi de către Comisia centrală pentru indexarea depunerilor cetăţenilor.

Ministerul Finanţelor va prezenta ulterior informaţii suplimentare despre iniţierea procesului de achitări ale depozitelor indexate şi despre categoriile de vîrstă ale beneficiarilor în anul 2017.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?