X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Filat este așteptat la DEMOCRAȚI

22 apr. 2013,, 12:51   Politică
3811 2
Foto: noi.md
Candidatul la funcția de prim-ministru, Vlad Filat, va fi invitat în după amiaza zilei de azi la sediul Partidului Democrat. Despre acesta a declarat liderul PD, Marian Lupu, după ședința Biroului executiv al partidului, relatează NOI.md.

Lupu a spus că Biroul politic a decis să invite în cadrul ședinței și deputații formațiunii PD, pentru ca să fie luată o decizie finală în legătură cu candidatura lui Filat. “Ulterior, după dezbateri în cadrul Biroului permanent, îl vom invita pe prim-ministrul desemnat să finalizăm discuțiile pentru luarea unei decizii”, a spus Lupu.

Lupu a mai declarat că în cadrul întrevederii cu Vlad Filat vor fi abordate mai multe subiecte ce țin de activitatea de viitor a guvernului.

“Avînd în spate acel bagaj al discuţiilor şi negocierilor, s-ar putea ca discuţiile să fie nu atît de îndelungate şi să fie pozitive. În cadrul întrevederilor, vom pune punctele pe i la acele subiecte multiple. Toate sînt importante, mă refer la blocul de întrebări cu privire la partea instituțională, ca să funcționeze instituțiile mai bine. Vom discuta inclusiv subiecte care vizează persoane. Este important ca în componența noului guvern să se regăsească peroane necompromise”, a spus Lupu.

Democraţii s-au întrunit în şedinţa Biroului politic al formaţiunii, care a durat mai bine de 2 ore.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?