X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4008

Turiștii au numit cele mai bune și cele mai rele aeroporturi din lume

10 mar. 2017,, 02:00   Externe
3773 1

Turiștii au calificat Aeroportul finlandez Helsinki-Vantaa drept cel mai bun din lume, informează ziarul Daily Mail.

Portul aerian din capitala Finlandei se află în topul listei din 10 poziții, elaborată de experții Agenției de Turism Internaționale „eDreams” în baza recenziilor lăsate de peste 65 de mii de turiști.

Pe cel de-al doilea loc s-a pomenit Aeroportul Internațional Glasgow (Marea Britanie). Pe poziția a treia a ajuns Portul Aerian de la Zurich (Elveția). Pe locul al patrulea și al cincilea s-au situat nodurile de transport germane. Este vorba despre Aeroportul „Franz Josef Strauss” de la Munchen și Aeroportul de la Frankfurt.

În top zece, în ordine descrescătoare, au ajuns aeroporturile din Geneva, Bangkok (Suvarnabhumi), Tel Aviv (portul aerian Ben Gurion), capitala norvegiană Oslo și orașul Dublin (Irlanda).

În plus, turiștii au identificat cel mai rău aeroport din lume. Acesta s-a dovedit a fi Berlin-Schönefeld din Germania. În top-3 aeroporturi din antirating au mai ajuns aeroportul Luton de la Londra și La Guardia de la New York.

Aceste liste au fost întocmite, ținînd cont de asemenea criterii precum: curățenia, eficiența zonei de inspecție, prezența restaurantelor și magazinelor în porturile aeriene etc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?