X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Hillary Clinton: nici New Yorkul nu o mai vrea

8 mar. 2017,, 20:00   Externe
3072 0

După ce a pierdut anul trecut alegerile prezidențiale, Hillary Clinton stă prost și în sondajele pentru primăria orașului New York.

De cîteva săptămîni circulă zvonuri despre o posibilă candidatură a lui Hillary Clinton în alegerile pentru primăria New Yorkului, iar apariția în metropolă a afișelor pe care scrie „Hillary for Mayor” arată că în spatele rumorile există ceva.

Totuși, un sondaj recent realizat de institutul Rasmussen arată că fosta secretară de stat înregistrează scoruri scăzute într-o eventuală cursă în alegerile municipale din New York.

Astfel, 58% dintre locuitorii metropolei nu sînt de acord ca Hillary Clinton să candideze, comparativ cu numai 23% care își doresc să vadă o revenire electorală a fostei prime doamne. 19% s-au declarat nehotărâți față de acest subiect.

Actualul primar, democratul Bill de Blasio, și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat, însă a reușt să strîngă mai puține fonduri (un milion de dolari) decît contracandidatul său, Paul Massey Jr (1,6 milioane de dolari).

Alegerile pentru primăria New Yorkului sînt programate pe 7 noiembrie, cu un an fără o zi mai tîrziu de la alegerile prezidențiale pierdute de Hillary Clinton. Aceasta a respins ideea de a candida atîta vreme cît există un candidat al Partidului Democrat, Bill de Blasio.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?