X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Showmanul Ivan Urgant a fost dat afară de la Pervîi Canal

18 apr. 2013,, 00:49   Showbiz
74391 38
Foto: omusic.com.ua
Cunoscutul showman rus Ivan Urgant a fost demis de la Pervîi Canal. Despre asta anunţă mai multe publicaţii din Rusia, dar şi din Ucraina. Prezentatorul a ajuns în centrul unui scandal după ce, în cadrul unei emisiuni culinare, a glumit că a tăiat verdeaţa la fel cum comisarii roşii au tăiat locuitorii unui sat din Ucraina, transmite publika.md cu referire la "Vlasti.net".

Presa rusă citează surse din cadrul companiei care au declarat că a fost reziliat contractul prezentatorului după publicarea unei reacţii oficiale a Ministerului de Externe ucrainean. Administraţia postului TV consideră că Ivan Urgant a avut un comportament care ar putea rupe relaţiile dintre Rusia şi Ucraina. Mai mult, Pervîi canal nu ar vrea să aibă nimic în comun cu o persoană ale căror glume pot duce la ruperea realţiilor internaţionale, îndeosebi în contextul în care se negociază aderarea Ucrainei la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan.

Ulterior,prezentatorul rus şi-a cerut scuze ironic de la ucraineni. "Îmi cer scuze de la toţi locuitorii Ucrainei, pe care i-am atins cu un comentariu neadecvat. În calitate de autopedeapsă, mă oblig să pregătesc în această emisune doar borş, colţunaşi, sarmale pînă în anul 2018. Totodată, indiferent de gen, îi voi numi Bogdan pe toţi copiii mei", a scris Urgant.

Totodată, un deputat ucrainean strînge semnături pentru a-l desemna pe Ivan Urgantpersona non-grata în Ucraina.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?