Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Ghimpu și Marinuță clarifică relațiile cu ajutorul pumnilor. VIDEO

17 apr. 2013,, 13:11   Politică
26865 28
Foto : voceabasarabiei.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, era cît pe ce să-l ia la bătaie pe ministrul în exerciţiu al Apărării, Vitalie Marinuţa.

Potrivit site-ului jurnal.md, incidentul s-a produs ieri, în cadrul şedinţei organizaţiei teritoriale a Partidului Liberal din raionul Dubăsari, unde cei doi s-au întîlnit pentru a discuta despre criza din PL. Toată scena a fost filmată de cineva prezent în sala de întîlniri. Astfel că din imagini se vede cum Mihai Ghimpu îşi iese din fire şi începe să smulgă nişte foi din faţa lui Vitalie Marinuţa. Apoi a încercat să-l agreseze pe Marinuța, întruna spunîndu-i „ieși afară”.

Într-un final, Marinuța a ieșit afară, iar împreună cu el încă cîțiva membri PL. „Aceştia s-au arătat şocaţi de comportamentul lui Ghimpu”, scrie jurnal.md.

„Am venit la solicitarea colegilor ca să explicăm ce se întîmplă. Se vede că a fost invitat și domnul Ghimpu, a vorbit o jumătate de oră, ne-a rupt cărţile. Nu aş permite cuiva să mă lovească, dar a intenţionat”, a declarat Vitalie Marinuța pentru Jurnal TV.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?