X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Un specialist IT din Nigeria a fost pus să dea un test pe aeroportul din New York

2 mar. 2017,, 21:00   Externe
3074 0

Situație incredibilă pe aeroportul JFK din New York.

Un specialist în IT din Nigeria susține că a fost pus să dea un test în IT, chiar pe aeroport, pentru a ise permite intrarea în Statele Unite, relatează BBC News.

Celestine Omin, în vîrstă de 28 de ani, a aterizat pe aeroportul JFK din New York după un zbor de 24 de ore din Nigeria. Bărbatul lucrează pe companie de IT, care are birouri în New York, Lagos, Nairobi și San Francisco. Ajuns pe aeroportul, bărbatul a avut probleme cu agenții de imigrație, care nu erau convinși că spune adevărul.

Așa că i-au dat un test bărbatului, care are o viză valabilă pentru a lucra la sediul companiei din Manhatten.

După ce a primit mai multe întrebări din partea agenților de imigrație, Celestine a fost dus într-un birou pentru verificări suplimentare. Acolo, a primit un test cu întrebări în IT. Bărbatul a povestit că a avut senzația că cineva fără pregătire în domeniul său a căutat întrebările rapid pe Google. Mai mult, la final, nigerianului I s-a comunicat că nu s-a descurcat prea bine.

El crede că personalul aeroportului se aștepta să primească răspunsurile conform Wikipedia. Cu toate acestea, el a fost lăsat să plece.

“Te voi lăsa să pleci, însă nu mi-ai părut convingător”, i-a spus un ofițer tînărului nigeria, care era obosit după cursa aeriană.

Ulterior, specialistul IT a aflat că angajații aeroportului au sunat la compania pentru care acesta lucra pentru a verifica dacă acesta este într-adevăr angajatul lor.

Nigeria nu se numără printre cele șapte țări vizate de ordinul antiimigrație al lui Donald Trump, însă țara africană se confruntă cu amenințarea terorismului, în special din partea grupării islamiste Boko Haram.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?