Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Festivalul „Mărțișor” începe astăzi, la Palatul Național

1 mar. 2017,, 14:45   Afiș
3238 1

În această seară, la Palatul Național „Nicolae Sulac” se va da startul tradiționalului Festival Internațional de Muzică „Mărțișor”.


Concertul de inaugurare poartă genericul „Vis de primăvară” și aduce în fața publicului interpreți și formații autohtone, relatează NOI.md.

Începînd de la ora 18.00, vor evolua Orchestra Fraților Advahov, Alex Calancea Band, Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „Joc”, Ansamblul de Dans Sportiv „Codreanca”, Zinaida Julea, Nelly Ciobanu, Mariana Bulicanu, Iurie Sadovnic, Adriana Ochișanu, Radu Dolgan, Adrian Ursu, formațiile „Brio Sonores”, Akord”, „Concertino”, Plăieșii” și mulți alții.

Festivalul se află la cea de-a 51 ediție, iar pe parcursul a zece zile vor evolua invitați din 11 țări. În premieră, anul acesta vor fi invitați din China și Polonia. Concerte inedite se vor desfășura nu doar în Chișinău, dar și unele raioane și localități din întreaga țară. În total, „Mărțișor” va însuma 48 de concerte.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?