X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4033

A promis ”ajutor”, iar acum riscă ani grei de pușcărie

1 mar. 2017,, 10:39   Societate
5375 0

Un bărbat din municipiul Chișinău a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție. Omul este bănuit de trafic de influență, relatează NOI.md

Potrivit informației preliminare, suspectul ar fi pretins mijloace financiare ce nu i se cuvin în sumă de 600 de euro, susţinînd că are influenţă asupra unor persoane publice ce activează în subdiviziunile structurale ale Direcției Înmatriculare Transport şi Calificarea Conducătorilor Auto, în vederea promovării examenului auto şi eliberării ulterioare a permisului de conducere.

Urmare a măsurilor speciale de investigație, bărbatul a fost prins în flagrant delict în momentul primirii a 250 de euro, bani transmiși sub controlul CNA. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, este deținut în izolatorul de urmărire penală al Centrului Național Anticorupție, iar în privința lui urmează să fie decisă aplicarea măsurii preventive.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 5 ani sau amendă în mărime de pînă la 3000 de unități convenționale – echivalentul sumei de 150 000 de lei.

Conducerea urmăririi penale este efectuată de Procuratura Anticorupție.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?