X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Molodova și Israel ar putea semna un acord in domeniul migratiei

28 feb. 2017,, 15:00   Societate
3448 1

Moldovenii, care muncesc în Israel, au discutat cu reprezentanții Ministerului Muncii și Protecției Sociale despre posibilitatea semnării unui acord dintre Republica Moldova și Israel în domeniul migrației de muncă pe anumite sectoare din țara gazdă, notează NOI.md.

În perioada 19-25 februarie curent o delegație a Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei (MMPSF) a efectuat o vizită de studiu în Israel. În cadrul acesteia au fost desfășurate, de asemenea, ședințe de lucru la un șir de instituții din Israel, implicate în procesul de reintegrare a imigranților.

Totodată, au fost analizate de comun cu reprezentanții municipalității Tel-Aviv și Ashdod modalitățile concrete de asistare a imigranților în procesul de revenire în țară și mecanismul de cooperare dintre instituții la nivel local.

Vizita de studiu a fost organizată în cadrul programului PNUD „Migrație și dezvoltare locală”. Din delegația Republicii Moldova au făcut parte reprezentanți ai: Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă, Cancelariei de Stat, Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, dar și reprezentanți ai APL și cei ai echipei de implementare a proiectului PNUD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?