Eurovision stiri: 517
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Serafim Urechean acuză ANRCETI că „jupoaie” cetățenii

15 apr. 2013,, 16:28   Politică
3152 0
Foto : jurnal.md
Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova, Serafim Urechean, acuză Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice (ANRCETI) că „jupoaie” cetățenii de bani, relatează NOI.md.

Azi, în cadrul ședinței CC, directorul ANRCETI, Sergiu Sîtnic, s-a arătat nemulțumit de raportul auditorilor cu privire la activitatea companiei ”Moldtelecom”. Acesta a spus că auditorii CC se contrazic în raportul respectiv.

„În raport se scrie că, în lipsa Programului Național de Implementare a Serviciului universal, ANRCETI nu a elaborat și nu a aprobat regulamentul. Mai jos se scrie că agenția a informat Curtea de Conturi despre elaborare și publicare spre consultare. Întrebarea mea este: noi am elaborat sau nu am elaborat regulamentul?”, a întrebat Sîtnic.

„Acest document a fost elaborat în anul 2009, iar astăzi sîntem în 2013 şi nu este aprobat. Acum faceţi cu dînsul borş la voi la agenţie, dar nu aduceţi prejudicii cetăţenilor şi statului în general. Patru ani de zile nu este elaborat și încă nu vă place. De aici și tarifele nu sînt schimbate din 2003. Poate ele demult trebuiau să fie micșorate. Din cauza dumneavoastră și ale altor gentlemeni din țară, cetățenii care procură servicii de la ”Moldtelecom” sînt jecmăniți”, a spus Serafim Urechean în replică.

Totodată, președintele CC s-a întrebat pentru ce Sîtnic primește salariu, dacă documentul respectiv nu este aprobat deja de patru ani. „Pentru ce sînteți întreținuți din contul contribuabililor?” s-a indignat Urechean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?