Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Proiect pentru protejarea proprietăţii intelectuale, lansat în Moldova

24 feb. 2017,, 13:00   Societate
2183 1

În Moldova a fost lansat proiectul de asistenţă tehnică "Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală".

Prima şedinţă a Comitetului director al proiectului a avut loc joi la Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

La şedinţă au participat reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiţiei, Serviciului Vamal, Agenţiei pentru Protecţia Consumatorilor, precum şi ai delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova.

Directorul AGEPI, Octavian Apostol, a evidenţiat importanţa acestui proiect pentru îmbunătăţirea modului de aplicare a legii privind drepturile de proprietate intelectuală în Republica Moldova şi pentru eficientizarea comunicării şi coordonării între instituţiile implicate în implementarea reglementărilor în domeniu.

Experţii au prezentat aspectele generale ale proiectului, scopul acestuia, structura, planul general de lucru şi rezultatele scontate. De asemenea, au fost trecute în revistă rezultatele perioadei de iniţiere.

Proiectul "Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală" este finanţat de Uniunea Europeană. Acesta a început în noiembrie 2016 şi are o perioada de implementare de doi ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?