Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Ghimpu: I-am dăruit diamante, dar ea m-a trădat

13 apr. 2013,, 01:13   Societate
29629 38
Foto: timpul.md
Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este indignat de faptul că Consiliul de reformare a partidului vrea să-l demită din funcția de președinte de partid. Potrivit liberalului, este vorba despre trădarea colegilor, pe care i-a ajutat mult. Afirmația a fost făcută ieri, 12 aprilie, la emisiunea Fabrika de la postul de televiziune Publika TV.

”Ei m-au trădat. Nu înțeleg cum au putut face acest lucru. Anei Guțu la ziua de naștere i-am dăruit diamante. Marinuța a făcut o mulțime de lucruri murdare, dar l-am iertat, l-am făcut ministru. Ministrul Mediului nu a avut nimic de-a face cu mediul înconjurător – și pe dînsul l-am făcut ministru. Pe Saharneanu deloc nu-l înțeleg. La timpul său l-am ajutat cu bani. L-am ajutat cînd nu avea ce să mănînce. Țara este plină de trădător”, a spus Ghimpu.

Totodată liberalul este sigur de faptul că nimeni nu are dreptul să-l demită din funcția de președinte al Partidului Liberal. ”Am creat acest partid de la zero. V-am pus în fotolii și în mașini. Ați trădat partidul. Nu aveți loc pe pămînt”, s-a adresat Ghimpu colegilor de partid.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?