X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Ce au discutat ministrul Agriculturii cu experții de la „Rospotrebnadzor”

16 feb. 2017,, 14:15   Societate
2675 0

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare al Moldovei, Eduard Grama, a susținut o întrevedere cu un grup de experți ai Serviciului sanitar rus „Rospotrebnadzor”.

Cei din urmă se află în țara noastră pentru a efectua inspecția unui șir de întreprinderi vinicole și a evalua posibilitatea adoptării deciziei privind majorarea numărului de furnizori de produse alcoolice moldovenești în Federația Rusă, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului Ministerului, la începutul întrevederii conducătorul delegației grupului de experți Rospotrebnadzor, șeful adjunct al Direcției supraveghere sanitară Andrei Gorski a prezentat componența delegației și scopul vizitei ei în Moldova – inspectarea vinăriilor din țară care doresc să reia exporturile de vinuri moldovenești în Federația Rusă, precum și majorarea numărului de companii cu dreptul de a livra produse pe piața rusească.

La rîndul său, Eduard Grama a menționat că experții ruși sînt bineveniți în țara noastră, iar întreprinderile incluse în listă sînt pregătite pentru orice inspecție. Totodată, experții au propus propriul grafic de vizitare a întreprinderilor.

Un alt subiect al discuțiilor a fost vizitarea laboratoarelor de testare a calității vinurilor moldovenești.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?