Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Filat, onorat de nominalizarea lui Timofti, mai crede în potențialul AIE

10 apr. 2013,, 17:53   Politică
4399 10
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal Democrat, premierul în exercițiu Vlad Filat, și-a exprimat recunoștința în fața șefului statului, Nicolae Timofti, pentru faptul că l-a înaintat la funcția de premier. În cadrul unui briefing de presă, Vlad Filat s-a declarat onorat de această decizie, afirmînd că, în perioada apropiată, va comunica cu deputații din Parlament pentru a-i convinge să susțină echipa și planul de activitate al Guvernului, relatează NOI.md.

Filat și-a exprimat regretul că, deocamdată, nu a fost posibilă crearea unei majorități parlamentare între partidele din fosta Alianță pentru Integrare Europeană.

„Regret ca partidele nu au reușit crearea unei majorități parlamentare, dar sper că potențialul în acest sens nu a fost epuizat. Voi comunica cu toate partidele care împărtășesc scopul ca Moldova să devina un stat european. Voi demara consultări și cu societatea civilă pentru a veni în Parlament cu o echipă capabilă”, a spus Filat.

Premierul în exercițiu s-a mai referit și la realizările AIE, sugerînd că mai presus de toate în activitatea Guvernului va fi viitorul european al Moldovei.

Azi, Vlad Filat a fost înaintat de șeful satului la funcția de premier.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?