Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Hugh Jackman luptă cu cancerul a șasea oară

14 feb. 2017,, 23:00   Externe
2492 0

Celebrul actor hollywoodian Hugh Jackman a trecut prin clipe grele în ultimii doi ani, luptîndu-se cu cea mai cruntă dintre boli: cancerul.

Actorul în vîrstă de 48 de ani și-a înștiințat fanii că, zilele trecute, s-a operat a șasea oară pentru a-și trata cancerul de piele. Și deși forma de cancer cu care s-a confruntat nu este atît de severă ca altele, sperietura a fost una destul de mare și îngrijorările pe măsură. ”Arată mai rău bandajat decât fără bandaj. Vă jur”, a încercat actorul să-și calmeze fanii.

Ulterior, acesta a încercat să atragă atenția asupra importanței protecției solare, lucru pe care îl face încă de la prima intervenție chirugicală. De altfel, actorul a fost extrem de deschis cu fanii lui și le-a povestit întotdeauna prin ce trece. ”Un alt carcinom înlăturat. Mulțumită controalelor la care merg periodic.”, a precizat actorul în vîrstă de 48 de ani, relatează okmagazine.ro.



Vorbind despre forma de cancer de care a suferit, Hugh a declarat în trecut: ”Un exemplu de ce se poate întîmpla dacă nu porți loțiune cu protecție solară. O formă mai puțin severă de cancer, dar totuși de luat în calcul. Vă rog, folosiți creme și loțiuni cu protecție solară și mergeți periodic la control”.

În luna mai, anul trecut, actorul a dezvăluit că a făcut cancer de piele de patru ori în doar 18 luni și că doctorul l-a avertizat că e posibil să mai facă de cîteva ori.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?