Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Maia Sandu răspunde la acuzațiile liberalului Mihai Ghimpu

9 apr. 2013,, 17:39   Politică
8783 7
Foto : blogspot.com
„Nu știu ce are în vedere domnul Ghimpu, însă m-am format profesional în Occident și îmi este mai greu să fac comparație cu sistemul comunist”, astfel a comentat ministrul în exercițiu al Educației, Maia Sandu, acuzațiile liderului PL, Mihai Ghimpu, aduse la adresa sa.

Azi, Ghimpu a declarat în cadrul unei conferințe de presă că Maia Sandu nu poate fi ministru al Educației, deoarece are gîndire comunistă și îi pedepsește pe subalterni după bunul ei plac.

Ministrul a spus că nu știe la ce s-a referit Ghimpu, presupunînd că la procedura de acordare a primelor. ”Legea permite acordarea primelor în bază de performanță. Puteți să luați textul și să vedeți că marea majoritate a colaboratorilor ministerului au primit un salariu de funcție, cu excepția unor persoane – a ministrului, a unui șef de direcție, care a fost demis ulterior, și a cîtorva colaboratori din departamentul financiar. Doar în comunism, primele se acordau în mărime egală pentru toți, indiferent de performanță”, s-a justificat Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?