Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Candu a solicitat Irlandei asistență în atragerea investițiilor în Moldova

10 feb. 2017,, 14:15   Economie
6080 12

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a solicitat autorităților Irlandei asistență în atragerea investițiilor în Moldova.

Totodată, el a invitat renumitele companii low-cost irlandeze Aer Lingus și Ryan Air să lanseze zboruri în țara noastră, relatează NOI.md.

El a făcut acest lucru în cadrul unei întrevederi cu președintele Senatului Irlandei, Jerry Buttimer, și adjunctul acestuia Paul Cogblan, în timpul vizitei sale în Irlanda.

Andrian Candu a menționat că Irlanda are o experiență unică în domeniul atragerii investițiilor străine, pe care ar putea să o împărtășească cu Moldova.

Spicherul a spus că Moldova oferă numeroase oportunități pentru investiții, dar necesită asistență în atragerea capitalului străin pentru dezvoltarea unei agriculturi moderne, efectuarea investițiilor în sectorul IT și domeniul financiar-bancar.

Andrian Candu a invitat renumitele companii low-cost Aer Lingus și Ryan Air să lanseze curse în Moldova.
În cadrul întrevederii cu președintele Comisiei pentru relații externe, comerț și apărare a Camerei Inferioare a Parlamentului Irlandei, spicherul Parlamentului Moldovei a solicitat asistență, bazată pe experiența Irlandei în susținerea negocierilor, inclusiv în chestiunea ce ține de reglementarea conflictului transnistrean.

La invitația lui Andrian Candu deputații irlandezi vor efectua o vizită în Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?