X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Dezvăluiri: unii politicieni au trădat pentru $ 400-1500!

10 feb. 2017,, 09:57   Societate
9221 8

Ex-Președintele Curții de Conturi, Serafim Urechean susține că are mai multe oferte politice, chiar și de reanimare a Alianței „Moldova Noastră” (AMN), pe care a condus-o cîndva, însă cert e că nu va merge pe această cale.

Contactat de TRIBUNA, Serafim Urechean a dezvăluit că, în ultimii ani, mai mulți colegi i-au propus reanimare AMN. „Nu au vrut să mă asculte atunci cînd au contribuit la dizolvarea AMN, fuzionînd cu PLDM. Eu și atunci le spuneam la toți că noi facem o greșeală colosală, dar nu au ascultat, au fost foarte bine manipulați de cei care aveau bani și iată la ce s-a ajuns”, a precizat el.

Potrivit lui, AMN s-a confruntat cu mai multe trădări. „Prima trădare a fost în 2005: Diacov, Serebrian și alții – cînd l-au votat pe Voronin. Apoi în 2009-2010 ne-au trădat foștii colegi din Alianță pentru Integrare Europeană. Atunci încă relațiile erau destul de normale între noi patru: Lupu, Filat, Ghimpu și eu. Atunci, am luat Miorița, am multiplicat-o și am spus cu sugestie: Care e următorul? Dar încă erau departe de înţelegerea acestui lucru. Au fost implicați bani, caracterul tradițional al moldoveanului şi am ajuns la ce s-a ajuns”, a punctat el.

Potrivit lui, cu foarte mulți foşti colegi discută pînă în prezent. „Doar cu doi-trei nu ținem legătura. În rest, îi întreb cum o mai duc, vin după sfaturi. Îi întreb, cît au luat pentru trădare. Începînd de la 400$-1500$ și chiar mai mult. Cîndva voi spune și cine le dădea. Acum, voi lovi nu chiar bine”, a conchis Urechean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?