X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Deciziile se luau în saună și la vînătoare și pe timpul comuniștilor – declarație

5 apr. 2013,, 13:14   Politică
15632 4
Foto: blogspot.com
„Deciziile importante luate la pădure sau în saună nu au fost înscăunate de AIE-1 sau AIE-2, această practică datează de mulți ani”, afirmațiile aparțin președintelui Curții Constituționale, Alexandru Tănase, și au fost făcute aseară, în cadrul unei emisiuni de la TV7.

Potrivit lui Tănase, „toată lumea a cunoscut despre crima produsă, dar au tăcut”. El susține că toți cei care fac declarații pe marginea subiectului ”Pădurea Domnească” ar trebui să le facă cu detectorul de minciuni în față.

„Ar fi fost prudent dacă Zubco prelua inițiativa mediatică. Era perfect dacă conducea ancheta. Dar în situația cînd a tăcut, a greșit și a plătit nu doar el, dar și clasa politică”, a declarat Tănase.

La fel, Tănase a spus că „Pădurea Domnească” este un proiect mediatic. „Tragedia are două dimensiuni – procesuală și campania pornită la TV. Nu orice tragedie este însoțită de o campanie de asemenea amploare. Nu-mi amintesc campanii de asemenea anvergură și durată în RM. Cred că a fost cea mai lungă și mai crâncenă din toate”, a spus Alexandru Tănase.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?