X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Filat, chemat în Parlament pentru a da explicații

5 apr. 2013,, 10:38   Politică
3792 5
Foto: newsmoldova.ru
Membrii Partidului Comuniștilor solicită Guvernului Republicii Moldova să vină cu explicații în legătură cu cele șase puncte de verificare a documentelor, ce urmează să fie deschise la trecere spre regiunea Transnistreană. În cadrul ședinței Parlamentului, deputatul Vasilii Șova a solicitat ca toate comisiile parlamentare să fie informate în legătură cu motivul întreprinderii acestei acțiuni.

“Premierul trebuie să ne spună pașii care au fost întreprinși și ce se ascunde după această acțiune. Solicităm ca pînă la crearea noului guvern să fie interzise asemenea acțiuni care încalcă Constituția Republicii Moldova”, a spus Șova.

Fostul viceministru al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep, a declarat pentru NOI.md că șase puncte de verificare a documentelor vor fi deschise la frontiera moldo-transnistreană. Valeriu Ostalep s-a arătat uimit că despre respectiva decizie nu s-a discutat deocamdată nimic, iar informația a fost cunoscută prin intermediul așa-zisului minister al afacerilor externe al Transnistriei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?