X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Platforma „DA” neagă că 24 de lideri locali au părăsit formațiunea

30 ian. 2017,, 11:37   Politică
3094 9

Reprezentanții Platformei „Demnitate și Adevăr” dezmint informația apărută în presă precum că 24 de membri și lideri ai organizației teritoriale din Orhei au părăsit formațiunea.

Precizarea a fost făcută de reprezentantul partidului Chiril Moțpan. Potrivit lui, în realitate, din organizația teritorială Orhei au plecat doar trei membri, care au fost ”răsplătiți financiar” pentru gestul lor, notează NOI.md.

„Organizația care a părăsit Platforma este constituită tocmai din trei membri: Globu Leonid, Globu Galina și Ceban Ion. Domnului Globu i-au promis niște bani drept recompensă pentru denigrarea partidului și a liderului acestuia și, sărmanul, nu a rezistat tentației”, a comentat Chiril Moțpan. În opinia lui, în urma acestor plecări, Organizația teritorială Orhei a devenit „mai puternică și mai determinată să lupte pînă va arde torța tiraniei”, a menționat Moțpan.

Totodată, acesta a subliniat că în ultimele trei săptămîni au fost constituite organizații teritoriale ale Platformei „DA” la Ștefan-Vodă, Căușeni, Basarabeasca, Cahul, Călărași. „Platforma Demnitate și Adevăr are astăzi structuri consolidate în toate raioanele republicii (cu excepția raioanelor Rîșcani, Taraclia și a celor din Gagauz Yeri)”, a concluzionat Chiril Moțpan.

Președintele Organizației locale din satul Crihana, raionul Orhei, Leonid Globu, anunța recent că 24 de membri de partid au părăsit formațiunea. Aceștia i-au acuzat pe liderii „DA” de faptul că au furat banii donați de oameni pentru susținerea protestatarilor din centrul capitalei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?