Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 513

Unui britanic i s-a interzis să conducă mașina

26 ian. 2017,, 22:00   Externe
5069 1

Judecata i-a interzis unui britanic să conducă automobilul, pentru că statura lui sustrăgea atenţia altor şoferi, comunică The Telegraph.

Poliţia l-a tras pe dreapta pe Adam Elliot, în vîrstă de 26 de ani, locuitor al orașului Newcastle, cînd acesta se deplasa cu un decapotabil Ford Ka. Oamenilor legii le-a atras atenţia capul bărbatului, care se înălţa deasupra parbrizului. Ei l-au bănuit pe Elliot că acesta conducea automobilul în picioare.

S-a dovedit însă că înălţimea bărbatului, care se ocupa de vînzarea automobilelor, este de circa 200 de centimetri şi el, pur şi simplu, nu încăpea în maşină, pe care o transborda unui client. „Poliţia afirma că eu stăteam la volan în picioare, dar nu-i adevărat. Pur şi simplu, eu sînt prea înalt pentru acest automobil”, a spus el.

În timpul şedinţei ordinare de judecată Elliot, la recomandarea avocatului, a recunoscut că a condus periculos.

„Este absolut evident că vă etalaţi în faţa altor şoferi, demonstrîndu-vă statura într-un automobil mic decapotabil. Aţi distras atenţia altora, iar acest fapt e periculos”, a declarat judecătorul care audia cazul.

Lui Elliot i s-a interzis să stea la volan ca minimum pînă la 27 februarie, cînd va avea loc următoarea şedinţă de judecată. În cadrul ei urmează să fie stabilită pedeapsa pentru tînăr.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?