Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Un vicepretor din capitală a fost agresat (VIDEO)

25 ian. 2017,, 10:10   Capitala
4224 3

Vicepretorul sectorului Centru din capitală s-a ales cu un deget rupt după ce a fost agresat de un activist civic, informează NOI.md.

Potrivit Primăriei Chișinău, incidentul cu vicepretorul sectorului Centru, Vasile Urîtu, a avut loc în incinta preturii. Persoana care a săvîrșit fărădelegea este un activist civic care s-ar fi prezentat drept un angajat al unui ziar. Autoritățile locale au sesizat organele de drept.

„Primăria capitalei condamnă asemenea situații regretabile și îndeamnă cetățenii să aibă un comportament respectuos față de angajații serviciilor municipale”, se scrie într-un comunicat de presă.




La rîndul său, Ghenadie Brega, activistul civic care l-ar fi agresat pe vicepretorul sectorului Centru Vasile Urîtu susține că cel care a avut de pătimit este anume el, și nu reprezentatul preturii.

Într-un comunicat de presă, Brega menționează că ar fi mers la Pretura Centru să ceară un comentariu privind amenințările din luna octombrie în adresa sa. Din motiv că pretorul nu era prezent, activistul civic s-ar fi adresat la vicepretori, care au dat dovadă de un comportament inadecvat. „Am mers la celălalt vicepretor, dar insul a alergat după mine și m-a lovit cu piciorul în spate. Am chemat poliția și am depus o plîngere. Acum sînt nevoit să mă tratez”, afirmă Brega.

Activistul susține că vicepretorul avea degetul bandajat și pînă la scandalul în cauză.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?