Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Vlad Filat: Nimeni nu s-a întrebat dacă accept funcția de premier

2 apr. 2013,, 17:35   Politică
5684 7
Foto: noi.md
Premierul în exercițiu Vlad Filat afirmă că ar putea refuza funcția de prim-ministru. În cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, premierul în exercițiu a spus că, deși unii politicieni refuză să-l voteze, nimeni nu s-a întrebat dacă el va accepta această funcție, relatează NOI.md.

“Vedeţi că, pînă la urmă, toată lumea s-a pierdut în discuţii precum că să fie Vlad Filat candidat la funcţia de prim-ministru sau să nu fie. Nimeni nu s-a gîndit, măcar pentru o clipă, dacă eu voi accepta acest lucru. Şi vreau să vă spun că eu sigur nu voi accepta să fiu prim-ministru în orice condiţie sau în condiţii impuse, care să ducă la paralizarea activităţii prim-ministrului sau a guvernului. Dar despre aceasta deja urmează să discutăm pe viitor” a spus Filat.

Premierul în exercițiu susține că, dacă va fi desemnat în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, va insista asupra modului în care urmează să fie format şi să funcţioneze guvernul.

Menționăm că, potrivit președintelui țării, singurul candidat înaintat la funcția de premier la acest moment este liderul PLDM, Vlad Filat. Nicolae Timofti a menționat că a planificat întrevederi repetate cu fracțiunile parlamentare, pînă va înainta propriul candidat pe 5 aprilie

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?