X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Deputații PCRM cer explicații pe marginea altercațiilor de la protestul de ieri

29 mar. 2013,, 11:30   Politică
5560 1
Foto : inprofunzime.md
Discuții pe marginea altercațiilor de ieri dintre manifestanții de la protestul PCRM și polițiști au avut loc și pe parcursul zilei de azi.

Astfel, chiar în debutul ședinței Parlamentului, deputații comuniști au cerut numele celor care au ordonat interzicerea accesului protestatarilor la Reședința de Stat a președintelui. Asta după ce manifestanții s-au îndreptat la președinte, iar din motiv că au format un cordon și nu le-au interzis accesul, au început altercațiile, relatează NOI.md.

„Seful Serviciului de pază trebuie să dea explicații de ce subalternii dumnealui au aplicat forța fizică, au curmat dreptul protestatarilor pașnici de a protesta la Reședința de Stat. În ce măsură au putut intimida protestatarii și deputații”, a punctat deputatul Anatolie Zagorodnîi.

La rîndul său, deputatul PL, Valeriu Munteanu, a spus că deputații PCRM nu trebuie să profite de imunitatea parlamentară, acuzîndu-i de abuz asupra polițiștilor.

“Să le solicităm să nu abuzeze de imunitatea lor de deputați pentru a comite ilegalități, or, acele abuzuri sînt descalificante. Comportați-vă ca oamenii civilizați”, a spus Munteanu.

În replică, deputatul PCRM, Alexandr Petcov, a menționat că “Valeriu Munteanu este ultimul care trebuie să vorbească despre aceste manifestații”.

Ieri, în cadrul protestelor PCRM, au avut loc altercații între protestatari și polițiști .



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?