X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Un punct vamal și-a reluat activitatea. Care rămîn nefuncționale

13 ian. 2017,, 14:33   Societate
2779 0

(UPDATE 13 ianuarie, ora 13:45) Punctul de trecere ”Vulcănești” și-a reluat activitatea și funcționează în regim normal.

Poliția de Frontieră menționează că rămîn nefuncționale punctele de trecere de tip debarcader, ”Soroca”, ”Cosăuți” și ”Vasilcău”, pe motivul formării podurilor de gheață peste rîul Nistru.

Și la ora actuală încă trei puncte vamale rămîn sistate din cauza zăpezii și temperaturilor scăzute. Potrivit Poliției de Frontieră, punctele vamale închise sînt de tip debarcader, informează NOI.md.


Astfel, necirculabile sînt punctele „Soroca”, „Cosăuți” și „Vasilcău”, din cauza formării podurilor de gheață peste rîul Nistru. Totodată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pentru punctul de trecere „Vulcănești” se mențin restricțiile de trafic pe drumurile care fac legătura cu punctul de trecere de pe teritoriul Ucrainei.

Celelalte puncte de trecere, atît la Frontieră cu România, cît și cu Ucraina activează în regim normal.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere, atît pe sensul de intrare, cît și pe cel de ieșire, fluxul de pasageri a constituit 36 718 traversări, iar cel de mijloace de transport – de 8 009 traversări.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?