X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Altercații la protestul PCRM, între polițiști și protestatari. VIDEO

28 mar. 2013,, 11:58   Politică
6904 1
Foto: hotnews.md
Protestul Partidului Comuniștilor a decurs cu altercații între polițiști și cei prezenți la manifestație. Incidentul a avut loc cînd protestatarii s-au îndreptat spre Reședința de Stat, unde se află președintele țării, Nicolae Timofti, relatează NOI.md.

Despre acesta a declarat secretarul general al Partidului Comuniștilor, deputatul Iurie Muntean. “Am avut o manifestare pașnică în fața președintelui. Noi sîntem o țară liberă deocamdată și avem dreptul să manifestăm în fața oricărei instituții publice. Nu ați avut niciun drept să încercați sa îngrădiți calea protestatarilor. Zeci de polițiști au încercat să ne stopeze. Bine că la protest erau oameni pașnici”, a spus Iurie Muntean.

În acest context, deputatul a solicitat ca în Parlament să fie invitat ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, să dea explicații de la cine a primit indicații de a ordona polițiștilor să intervină. Acesta a făcut aluzie la cei trei lideri ai alianței de guvernare. Iurie Muntean crede că s-a încercat folosirea poliţiştilor pe post de carne de tun și a solicitat ca toate persoanele vinovate să fie trase la răspundere.

Azi, PCRM a demarat la Chișinău proteste împotriva AIE cu scopul de a genera alegeri anticipate.



Sursa video: publika.md si omg.md



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?