Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Trump îl critică pe Schwarzenegger

7 ian. 2017,, 10:45   Externe
7525 0

Donald Trump l-a criticat pe Arnold Schwarzenegger, prin două mesaje publicate vineri pe Twitter, pentru audienţele înregistrate de emisiunea ”The New Celebrity Apprentice.

La scurt timp, actorul american, fost guvernator al statului California, i-a dat replica președintelui-ales al SUA.

”Uau, au venit audienţele şi Arnold Schwarzenegger a fost «înfundat» (sau distrus), în comparaţie cu maşinăria de audienţe DJT”, a scris Donald J. Trump, într-un mesaj pe Twitter, urmat rapid de un altul. ”Cam atît poate să facă un star de cinema – şi acesta a fost sezonul 1, în comparaţie cu sezonul 14. Acum comparaţi-l cu primul meu sezon. Dar cui îi pasă, el i-a susţinut pe Kasich & Hillary”, a continuat viitorul președinte al SUA.

În urmă cu nouă ani, primul episod din “Celebrity Apprentice”, difuzat de NBC, a fost urmărit de 11,08 milioane de telespectatori, iar în februarie 2015, el a ajuns la aproximativ 6,1 milioane de telespectatori.

Noul show, cu Schwarzenegger în locul lui Trump, a debutat luni şi a fost urmărit de aproximativ 4,93 milioane de telespectatori, potrivit Variety.

Arnold Schwarzenegger, replică pentru Donald Trump

La scurt timp după atacul lui Donald Trump, actorul american i-a dat acestuia replica, tot pe Twitter.

“Te rog studiază acest citat rostit de Lincoln la ceremonia de învestire. M-a inspirat zilnic cînd am fost guvernator și sper să te inspire și pe tine”, a scris actorul american, care a publicat o înregistrare video cu el. “Nu sîntem dușmani, ci prieteni”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?