X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Mihai Ungureanu a luat premiul mare la show-ul „Tantsuyut vse!” (VIDEO)

3 ian. 2017,, 10:30   Showbiz
10904 0

Micul campion Mihai Ungureanu a cucerit scena showului Ucrainean „Танцуют все!".

A avut un drum lung și o luptă aprigă cu cei mai buni dansatori. A fost unicul copil care a intrat în marea finală și a slăbit cu patru kilograme pe parcursul concursului.

Toate eforturile nu au fost în zădar pentru că Mihai se întoarce acasă cu premiul mare, desemnat cel mai bun dansator în sezonul nouă. Timp de cîteva luni tânărul a bucurat publicul cu numere artistice inedite iar fanii și în special fanele au fost alături de el în toate etapele concursului. Una din admiratoarele lui Mihai la întrebat dacă acesta crede în Moș Crăciun la care băiatul a povestit că deja de doi ani știe cine îi pune cadourile sub brad.

Cea care are grijă de cadouri și este mereu alături este mama tânărului dansator, Lilia Ungureanu. Ieri ea a postat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au fost alături de ei și i-a felicitat cu Anul Nou printr-un mesaj deosebit:
„Pe parcursul vieții înveți de toate. Înveți să fii puternic dar și neputincios. Înveți bucuria de a câștiga pentru ca mai apoi să înveți cum e să pierzi. Înveți să zbori ca mai apoi să înveți să te târăști. Înveți cum e să ai totul, dar și cum este să nu ai nimic. Dragi prieteni, vă iubim! Fie ca în anul care vine să nu încetați să credeți în visele voastre!", a scris Lilia Ungureanu pe pagina sa de socializare.

De la primele audiții Mihai i-a lăsat pe jurați plăcut surprinși aceștia, comparându-l cu un zeu al dansului. Amintim că Mihai Ungureanu a participat la mai multe concursuri, proiecte televizate și filmări de videoclip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?