Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Rogozin salută demiterea lui Șalaru

27 dec. 2016,, 14:00   Politică
7548 6

Dmitri Rogozin a comentat succint într-o formă dură demiterea fostului ministrul al Apărării Anatol Șalaru, relatează NOI.md.

Vicepremierul, reprezentant special al Președintelui Rusiei pentru Transnistria, Dmitri Rogozin, a salutat demiterea lui Anatol Șalaru. „Ministerul Apărării al Moldovei a fost curățat de igienistul român”, a publicat Rogozin pe rețelele de socializare.


Precizăm că astăzi, 27 decembrie, Președintele Igor Dodon a semnat un decret privind destituirea din funcție a ministrului Apărării, fostului vicepreședinte al Partidului Liberal Anatol Șalaru. Politicianul este cunoscut prin inclinația spre unionism și a îndemnat, în special, la substituirea fotografiilor actualelor persoane oficiale din birourile sediilor tuturor subdiviziunilor Forțelor Armate ale Moldovei cu cele ale „personalităților din cultura românească”.

Preluarea de către Anatol Șalaru a funcției de ministru al Apărării de nenumărate ori a stîrnit critica din partea partidelor de opoziție care au invocat incompetența lui. Acest lucru se datorează faptului că Șalaru are diplomă de medic veterinar, dar în ciuda acestui lucru, anterior a condus un alt minister – Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Rutiere.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?