X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ce voia să devină asasinul ambasadorului rus

26 dec. 2016,, 16:30   Externe
3327 1

Polițistul turc Melvut Mert Altintas, care l-a asasinat pe ambasadorul rus, Andrei Karlov, la Ankara, a susţinut cu succes examenul pentru angajare în cadrul pazei preşedintelui ţării, Recep Tayyip Erdogan.

El însă nu a fost angajat, din cauza stagiului insuficient de muncă în organele de drept. Acest lucru l-a relatat pentru Hürriyet Daily News sora bărbatului, Seher.

Potrivit acesteia, Altintas, împreună cu prietenul său S., au muncit în poliţie mai puţin de un an. Seher afirmă că familia lor nu era prea religioasă. „El consuma alcool, noi niciodată nu l-am impus să citească Coranul sau să se roage. Familia noastră nu este de acest gen”, a comunicat Seher.

Femeia afirmă că fratele ei nu cunoştea limba arabă. „I-a fost spălat creierul, el a început să se îndepărteze de noi. Se spune că noi l-am educat în acest mod, dar nu este adevărat”, citează publicaţia spusele ei.

Sora lui Altintas a relatat, de asemenea, că asupra lui a exercitat o influenţă mare colegul lui de la Academia de Poliţie S. Totodată, ea neagă că fratele ei avea vreo legătură cu organizaţia predicatorului islamic opozant Fethullah Gulen, fapt declarat de autorităţile turce. În particular, ea a menţionat că el nu a învăţat la niciuna dintre şcolile activistului religios.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?