Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Moldoveanca Olga Verbițchi a cîștigat X Factor România

25 dec. 2016,, 17:00   Societate
4209 0

Cea de-a 7-a ediție a show-ului X Factor România a fost cîștigată de către tînăra de 15 ani, Olga Verbițchi.


Moldoveanca a fost înalt apreciată atât de fanii ei, cât și de cei ai mentorului, fapt ce i-au adus atât de multe voturi, încât a câștigat.

Despre acest lucru, alți doi jurați din cadrul aceluiași show care au avut concurenți în marea finală - Delia și Horia Brenciu - și-au exprimat opinia vizavi de această victorie pe Facebook.

Delia: „Victoria Olgăi...este încă o dovadă că lucrurile care vor să aibă un succes real, concret ...se obțin în urma unei munci de echipă ACTIVĂ (manifestată prin vot), nu declarativă (commenturi pe facebook). DA, subscriu ...Raul este unic...DA, merita să câștige...a fost apreciat la modul extrem de detașat (fară implicare cu VOT). Ce s-a întâmplat aseară la X Factor este o lecție pentru noi toți. Dacă ne dorim schimbare, trebuie să acționam. Felicitări fanilor Carla's Dreams ...pentru mobilizare! Felicitări echipei Global Records pentru o campanie eficientă!”

Horia Brenciu, mentorul altui moldovean care a ajuns pentru a doua oară în finala X Factor - Marcel Roșca - a scris următoarele: „Cât despre ieri seara... Mulțumesc frumos tuturor celor care l-au votat pe Marcel Roșca. Medalia de bronz vă aparține si vouă! Felicitări Olgăi si felicitări fanilor Carla's Dreams! Fiecare jurat are câte un titlu și asta face din X Factor 2016 un sezon incitant! Felicitări întregii echipe X Factor fără de care această producție n-ar fi putut avea loc și mulțumesc telespectatorilor care reprezintă cea mai mare diversitate de păreri existenta pe Pământ!”

Menționăm că Olga a plecat acasă cu premiul mare în valoare de 100.000 euro, precum și mii de fani atât din țară, cât și din România.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?