Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Fiica lui Trump îndemnată să renunțe la tablourile unor artiști

22 dec. 2016,, 17:28   Externe
6935 3

Mai mulți artiști americani și-au arătat nemulțumirea față de președintele-ales al SUA, printr-un protest îndreptat împotriva Ivankă Trump. Unii dintre ei chiar i-au cerut fiicei miliardarului să dea jos tablourile lor de pe pereți, relatează Daily Mail.

Retorica lui Donald Trump din timpul campaniei încă are ecouri puternice în Statele Unite. Acum, mai mulți artiști au vrut să-și arate nemulțumirea față de acesta. Campania, numită “Dragă Ivanka”, este îndreptată către fiica miliardarului, care ar juca un rol important în viitoarea administrație de la Casa Albă, cea a republicanului Donald Trump.

Halt Action Grup, prin curatorul său Alison Gingeras, a publicat o scrisoare în care condamnă afirmațiile lui Donald Trump. “Dragă Ivanka, trebuie să vorbim despre tatăl său. Rasismul, antisemitismul, misoginismul și homofobia nu sînt acceptate nicăieri, cu atît mai puțin la Casa Albă”, se arată în scrisoarea artiștilor. Mai mult de atît, unii dintre ei i-au cerut Ivankăi să renunțe la tablourile lor.

Printre aceștia se numără și artistul Alex Da Corte. Unul dintre tablourile sale se află în locuința Ivankăi Trump, după cum se vede într-o fotografie postată de aceasta pe rețelele de socializare.

“Dragă Ivanka, te rog să dai jos tabloul meu de pe pereții tăi. Sînt strînjenit să fiu văzut cu tine”, a scris artistul Ales Da Corte, din Philadelphia, pe Instagram.

Nu este pentru prima oară cînd familia Trump se confruntă cu altfel de situații. Recent, mai mulți designeri au afirmat că nu vor colabora cu Melania Trump, din cauza afirmațiilor făcute de soțul ei în timpul campaniei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?