X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Produse expirate și contrafăcute, depistate la cîteva întreprinderi (VIDEO)

20 dec. 2016,, 15:45   Societate
4029 1

În cadrul unor controale desfășurate inopinat la cîteva depozite ale unor agenți economici, oamenii legii au descoperit produse alimentare cu termen de valabilitate expirat, precum și băuturi alcoolice și produse avicole contrafăcute, informează NOI.md.


Cutii cu carne de pui congelată și alte produse alimentare, pe lîngă faptul că erau expirate, se păstrau în condiții dezastruoase, iar băuturile alcoolice și produsele avicole aveau imprimate data producerii cu 2-3 zile în avans. Agenții economici nu au putut explica situația. Reprezentanții Direcției de poliție a municipiului Chișinău au ridicat actele de proveniență, certificatele veterinare și de calitate pentru a constata ilegalitățile comise de către persoanele responsabile.

Depozitele au fost sigilate pînă la încheierea anchetei și decizia judecătorească. De asemenea, polițiștii urmează să sesizeze instituţiile responsabile de siguranța alimentelor, precum și Agenția pentru Protecția Consumatorului, pentru desfășurarea cercetărilor pe liniile de activitate.

Responsabilii de activitatea întreprinderilor riscă sancțiuni în sumă de 3 mii de lei și retragerea licenței de activitate.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?